voorzitter Michiel van Campen, branchevereniging Spelen & Bewegen, en directeur Erik Lenselink van de Beweegalliantie schudden elkaar de hand

Branchevereniging Spelen & Bewegen sluit zich aan bij de Beweegalliantie!

Posted on Posted in Nieuws

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Branchevereniging Spelen en Bewegen heeft de Branchevereniging zich aangesloten bij de Beweegalliantie, afgelopen vrijdag 22 maart.

De missies van beide organisaties sluiten naadloos op elkaar aan. De Beweegalliantie wil met haar partners heel Nederland aan het bewegen krijgen. Overal. Elke dag. Ook de Branchevereniging zet ‘Spelen en Bewegen’ voorop! Buiten spelen en bewegen is leuk en gezond voor alle leeftijden. Ook zij zet zich in om spelen en bewegen onder de aandacht te brengen én te houden. Dat is nodig om voldoende en kwalitatief goede ruimtes in te kunnen richten die aansluiten bij de wensen van iedere doelgroep. De leden van de Branchevereniging maken dit mede mogelijk met hun producten en dienstverlening.

Directeur Erik Lenselink van de Beweegalliantie: “Samen kunnen we meer massa maken door onze netwerken en creativiteit te verbinden. Hiermee kunnen we nog meer meerwaarde creëren voor alle kinderen, jongeren en andere doelgroepen in Nederland. Want bewegen, dat is vooruitgaan.” Voorzitter Michiel van Campen van Branchevereniging Spelen & Bewegen: “Buiten spelen en bewegen is ook belangrijk voor de maatschappij en voor een gezonde jeugd. Met fijne (buiten)speelvoorzieningen zorgen we voor een prettiger leefomgeving en brengen we jong en oud samen in beweging!”