Branchevereniging Spelen & Bewegen

Workshop Buitenspelen, KindVak, 29 september, door Hanneke Poot- van der Windt,

Spelen is groeien!
Als branchevereniging Spelen & Bewegen vinden wij het belangrijk dat ouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers zich van het belang van spelen bewust zijn. Om die reden zijn wij kennispartner van KindVak.

Tijdens de beurs KindVak 2022 bieden wij onder meer de volgende workshop aan,
op 29 september 10.45 – 11.45 uur in de Brabanthallen in Den Bosch:

  • Buitenspelen,  door Hanneke Poot- van der Windt, kinderfysiotherapeut, psychomotorisch remedial teacher en docente (Sirene voor kinderen):

hannekepootBuitenspelen is een verlengstuk van het onderwijs. Buiten ontwikkelen kinderen zich op alle ontwikkelingsgebieden en wordt ook de aangeboden kennis, die zij in de klas aangereikt krijgen, verwerkt!

In deze workshop gaan we kijken hoe kinderen op de verschillende ontwikkelingsgebieden geprikkeld kunnen worden, en welke rol buitenspelen hierin heeft. En op welke wijze we kinderen kunnen uitdagen in het buitenspelen zodat zij er ook plezier aan beleven!

Deze workshop is interessant voor zowel management/directie als leerkrachten, pedagogisch medewerkers en pedagogische coaches. TIP: De sessie van Martin van Rooijen van 12.00u gaat in op risicovol spelen en vormt een uitstekend vervolg op deze workshop.

(bron: https://kindvak.nl/bezoekers/beursinfo/workshop_programma/donderdag/)

Aanmelden voor KindVak 2022: https://kindvak.nl/bezoekers/beursinfo/