SVS-logo

Stichting Veilig Spelen – enquête onder inspecteurs, online magazine en vacature Examencommissie

Posted on Posted in Nieuws

De Stichting Veilig Spelen (SVS), mede opgericht vanuit Branchevereniging Spelen en Bewegen, heeft als doel de kwaliteit van inspecteurs en veiligheid van speeltoestellen op openbare gelegenheden te verhogen en te toetsen. Dit wil de stichting bereiken door onder andere examens af te nemen en gediplomeerden te registreren. Sinds 2011 verzorgt de Stichting Veilig Spelen (SVS) de certificering van Inspecteurs voor speeltoestellen.

Enquête onder inspecteurs en belanghebbenden
oproep invullen enquête SVS-inspecteurs
Ben je geregistreerd als Inspecteur voor speeltoestellen? Dan is SVS benieuwd naar jouw ervaringen met SVS en op welke manier SVS jou verder kan ondersteunen in jouw werkzaamheden als Inspecteur. Daarvoor heeft SVS een vragenlijst opgesteld: https://www.survio.com/survey/d/N7D1M5S7L3R5A9X9B.
Wil je deze vragenlijst invullen? Dit kost je maximaal 10 minuten van je tijd. Erover doorpraten doet SVS ook graag. Daarvoor kun je na het invullen je emailadres achterlaten.


SVS online magazine cover nummer 1
Nieuw: het online SVS-magazine
Om de SVS inspecteurs op afstand toch te kunnen informeren en inspireren, brengt SVS dit jaar voor het eerst online SVS magazine uit. Vanwege corona zat de jaarlijkse terugkomdag er dit jaar helaas niet in. Maar dit heeft wel tot een mooi, nieuw magazine geleid, dat u kunt hier kunt vinden: via de website van SVS.

Vacature: Examencommissie SVS
Tenslotte is de Examencommissie van Stichting Veilig Spelen op zoek naar versterking met één of twee nieuwe leden. De Examencommissie (EC) adviseert de SVS op het gebied van het curriculum, maakt examenvragen en volgt Europese ontwikkelingen. De EC bestaat uit deskundigen uit de speelmarkt en vergadert circa 3x per jaar.
oproep vacature Examencommissie SVSAls lid van de Examencommissie zorg je ervoor dat de kwaliteit en procedures van de examinering van SVS hoog blijft. Je levert een bijdrage aan de eisen van het examenprogramma en je behandelt ingediende bezwaren. Verder stel je regels en procedures vast voor de examenafname en -beoordeling. Je helpt mee met het beoordelen van fraude.
De Examencommissie staat voor een leuke uitdaging in 2021, de invoering van het nieuwe WAS. Interesse? Via deze link kom je bij een artikel met de vacaturetekst.