foto: Michiel van Campen, auteursrechten: Stad + Groen, stad-en-groen.nl 24 juni 2021

Michiel van Campen in Stad + Groen: “Kinderen die spelen en bewegen, zijn gezonder, zowel fysiek als mentaal”

Posted on Posted in Nieuws

foto: Stad + Groen

“Preventie en een gezonde leefstijl zijn steeds belangrijkere maatschappelijke thema’s en dat begint al bij de jongste groep”, aldus Van Campen in gesprek met Stad + Groen.

De voorzitter van Branchevereniging Spelen & Bewegen blikt terug op zijn eerste jaar op de voorzittersstoel. Hij vertelt onder meer over de strategie van de branchevereniging, die gericht is op preventie. Daarbij zet de branchevereniging steeds meer in op samenwerking met partijen die ook het belang van het spelende en bewegende kind voorop hebben staan. Denk daarbij aan Jantje Beton, JOGG en de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, partijen waarmee de branchevereniging uiteraard al banden had. ‘Maar we zijn nu bezig de banden aan te halen, waarbij we willen aansluiten bij de boodschap van die partijen’, aldus Van Campen in het interview met Stad + Groen.

U kunt het interview lezen op stad-en-groen.nl, waar het op 24 juni 2021 is geplaatst: Nieuwe voorzitter Van Campen vergroot slagkracht branchevereniging door samenwerking