Alles is Gezondheid Livecast: van ego naar eco

Posted on

Datum: 3 november 2020

Tijd: 11:00-12:30

Locatie: online

Zie https://www.allesisgezondheid.nl/evenementen/alles-is-gezondheid-livecast-van-ego-naar-eco/

Op bovenstaande website kunt u zich aanmelden. Deelname is gratis.
En verder leest u daar onder andere:

(…)

De tijdgeest verandert. Corona maakt eens en te meer duidelijk: we bewegen van een ego- naar een ecosysteem. Juist nu ontstaat versneld consensus over een nieuw maatschappelijk evenwicht. Waarbij welzijn vóór welvaart gaat, duurzaamheid leidend is, natuur en klimaat opveert en gezondheid meer is dan ziekte en zorg.

De vraag is nu: drukt Nederland op de reset knop? Ondergaat gezondheid een duurzame gedaantewisseling? Wat gaan we nu -of straks- echt anders doen (in een nieuw evenwicht)? Of is het eerst tijd voor gesprek over de waarden die we delen? Om uiteindelijk de samenleving zo te verbeteren dat mensen gezonder en gelukkiger leven (want daar zijn we van).

We gaan van ego naar eco. In de livecast vragen we tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki ‘hoe dan’ en zoomen we vervolgens met onze studiogasten in op typische thema’s uit het Alles is Gezondheid netwerk zoals lokale preventie, de verbinding met onderwijs en werk, positieve gezondheid in de regio, leefomgeving en groen en het stimuleren van impact (gezondheid loont).

Datum en tijd
Dinsdag 3 november 2020 van 11:00-12.30 uur

Voor wie
De livecast is bedoeld voor een breed publiek: alle relaties en partners van Alles is Gezondheid en iedereen die zich (professioneel) in wil zetten voor een gezonder Nederland.